Gå till innehåll
Club Elite Performance
Club Elite Performance

Hur det hela började

Vi är en ung och dynamisk klubb som grundades i december 2020 på intiativ av Jonas Bostrand och Jonatan Tensetti. Vi startade klubben eftersom vi såg ett behov av att förbättra teknikträningen och uppmuntra ungdomar att träna på ett roligare och mer engagerande sätt.

Tillsammans med våra namnkunniga vänner Carlos Perez, Björn Johannessen och Thomas Claesson, har vi skapat en klubb som nu huserar över 50 medlemmar och som växer för varje dag. Vi är stolta över att ha byggt upp en klubb som är engagerad, passionerad och som fokuserar på både spelet och tekniken.

Vi tror att teknikträning är lika viktig som själva spelet och våra coacher lägger därför lika stor vikt vid dessa under träningarna. Vi har utvecklat en unik metodik som gör träningarna både roliga och utmanande för våra spelare. Genom att fokusera på teknikträning ser vi att våra medlemmar utvecklas snabbare och blir mer självsäkra på planen.

Vi huserar på Limhamnsfältet när det är varmt ute och på vinterhalvåret har vi turen att få använda DR Crickets lokaler. Vi är också stolta över att ha varit med på OS-dagarna, PEP-dagarna och hunnit med ett stort antal skolbesök genom RFSISU:s initiativ rörelsesatsning i skolan.

Vår klubb är mer än bara en idrottsförening - det är en familj. Vi är stolta över att skapa en positiv och inkluderande miljö för våra medlemmar där de kan utvecklas både som spelare och som personer. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att utvecklas inom baseboll!

En bild

Publicerad: 2022-05-09

Senast uppdaterad: 2023-02-28

Författare: Jonatan Tensetti

Utomhusträning

Limhamnsfältet
Malmö

Inomhusträning

Djupadalskolans idrottshall

Kontakta oss

info@cepmalmö.se