Gå till innehåll
Club Elite Performance
Club Elite Performance

Vem är vi?

Välkommen till Sveriges sydligaste basebollklubb!

Som nystartad klubb är vi stolta över att redan ha över 50 medlemmar som sträcker sig från åldrarna 5 till 18 år. Vi är en välorganiserad och engagerad klubb som drivs av våra fantastiska coacher, några av de bästa i Norden.

Vi tränar både baseboll och baseboll5 för att ge våra spelare en bredare upplevelse av sporten och för att utveckla deras färdigheter i olika situationer. Vi har också en mängd olika träningsmetoder och övningar för att säkerställa att våra spelare utvecklar en stark grund i basebollens grundläggande tekniker.

Hos oss är basebollen mer än bara en sport - det är en livsstil. Vi tror att vår klubb är en utmärkt plats för våra ungdomar att växa som spelare och som människor. Genom att arbeta tillsammans i teamet lär de sig om teamwork, kamratskap och hur man hanterar både framgångar och motgångar.

Vi är stolta över att vara en del av basebollsamhället i Sverige och vi ser fram emot att fortsätta att bidra till sportens utveckling. Om du vill bli en del av vår fantastiska klubb, tveka inte att gå till vår medlemssida för att läsa mer!

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2023-03-01

Författare: Jonatan Tensetti

Samarbeten

Utomhusträning

Limhamnsfältet
Malmö

Inomhusträning

Djupadalskolans idrottshall

Kontakta oss

info@cepmalmö.se