Gå till innehåll
Club Elite Performance
Club Elite Performance

Youth Camp 2023

Upplev den ultimata baseballupplevelsen i sommar med vår spännande camp för både små och äldre!

Vårt ungdomscamp riktar sig till åldrarna 10-20 år och sträcker sig över två dagar, den 17:e och 18:e juni. Du kommer att få uppleva en otrolig tid fylld med träning, utveckling och roliga aktiviteter.

Under dessa två dagar kommer du att få njuta av professionell coaching från vårt team av meriterade coacher med internationell bakgrund. Dessa experter är fullt engagerade i att hjälpa dig att ta ditt spel till nya höjder och erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga.

Tiderna för campen är planerade för att ge dig maximal nytta och glädje. Den första dagen, den 17:e juni, börjar vi klockan 10:00 och fortsätter fram till 16:00. Den andra dagen, den 18:e juni, startar vi kl 09:00 och avslutar kl 15:00. Dessutom kommer du att få njuta av en härlig lunch som ingår både på lördag och söndag.

För att du ska kunna minnas denna fantastiska upplevelse långt efter att campen är över, inkluderar vi även en snygg keps och tröja.

Vi har också tagit hand om logistiken för dig. Om du behöver boende under campen har vi en speciell länk där du kan boka hotell till rabatterat pris. Detta gör din vistelse ännu mer bekväm och bekymmersfri, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något - baseboll och din utveckling.

Men vi har inte glömt våra yngsta idrottare! För barn mellan 5 och 9 år erbjuder vi en spännande Mini Camp. Den äger rum på lördagen, den 17:e juni, mellan klockan 10:00 och 11:30. Det bästa av allt är att Mini Camp är kostnadsfri för alla medlemmar i CEP!
Om du inte är medlem kommer en symbolisk kostnad att gälla.

För att göra Mini Camp extra minnesvärd för våra deltagare inkluderar vi även en keps och tröja för dem som inte redan har dessa. Vi vill att varje barn ska känna sig som en riktig stjärna på vår camp och ha något speciellt att ta med sig hem.

Våra svenska coacher kommer att guida och inspirera alla våra Camp-deltagare på ett pedagogiskt och roligt sätt. De kommer att hjälpa er att utveckla er färdighet och passion för baseboll, samtidigt som de skapar en trygg och stöttande miljö.

Klicka här eller i länken till höger för att anmäla dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Missa inte chansen att vara en del av vår fantastiska campupplevelse i sommar!

Publicerad: 2023-06-01

Senast uppdaterad: 2023-06-01

Författare: Jonatan Tensetti

Information

Ungdomscamp (10-20 år)
17 juni 10 - 16
18 juni 9-15
Pris: 399 SEK
Plats: Limhamnsfältet
Lunch serveras båda dagarna

Minicamp (5-9 år)
17 juni 10 - 11.30
Plats: Limhamnsfältet
Pris: 100 SEK för icke-medlemmar
(TIPS! Bli medlem under medlemsfliken innan campet för kostnadsfri entré)

Anmälan görs i detta formulär Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Betalning sker genom Swish!

Utomhusträning

Limhamnsfältet
Malmö

Inomhusträning

Djupadalskolans idrottshall

Kontakta oss

info@cepmalmö.se