Gå till innehåll
Club Elite Performance
Club Elite Performance

Medlem

Välkommen till den mest spännande och roliga sporten - baseboll!

Om du är intresserad av att lära dig mer om baseboll och samtidigt ha kul med likasinnade, så är det dags att bli medlem i vår basebollklubb. Vi är stolta över att vara Sveriges sydligaste basebollklubb och erbjuda några av Nordens bästa coacher i både Baseboll och Baseboll5.

Som medlem i vår klubb har du möjlighet att lära dig allt om baseboll, från grundläggande tekniker till avancerade spelstrategier. Våra coacher har en gedigen erfarenhet och en passion för sporten som smittar av sig på alla spelare, oavsett ålder och färdighetsnivå. De ser till att varje spelare får individuell uppmärksamhet och utmaningar som passar deras nivå, samtidigt som de hjälper till att bygga självförtroende och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder träningar på måndagskvällar och torsdagskvällar för alla åldrar mellan 5-18 år. För de yngre spelarna har vi separata träningar där de kan lära sig grunderna i sin egen takt och på ett roligt sätt. Våra träningar är både roliga och utmanande, och det är en fantastisk möjlighet att utveckla dina färdigheter samtidigt som du bygger vänskapsrelationer.

Och som att inte det är nog, medlemskapet kostar endast 100 kr för ett helt år.
Familjer kan dessutom köpa ett familjemedlemskap för 300 kr.

Så vad väntar du på? Bli medlem i vår klubb idag och upplev den spännande världen av baseboll! Skriv in dina uppgifter i formuläret och swisha oss via QR-koden.

En bild

Länk till formulär

Skriv först in dina uppgifter i vårt Google Formulär (öppnas i nytt fönster).
Länk till formulär Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Betala därefter medlemsavgiften, använd gärna vår Swish. Skriv in ditt personnummer när du betalar.

Swish QR-kod

Utomhusträning

Limhamnsfältet
Malmö

Inomhusträning

Djupadalskolans idrottshall

Kontakta oss

info@cepmalmö.se